• Katja

  Katja er ejer af Pilateshouse og certificeret Balanced Body University Pilates instruktør. Uddannelsen baserer sig på de originale Joseph Pilates øvelser, men tager også de senere udviklede øvelser samt pre-pilates øvelser i brug og sikrer dermed en grundig og anatomisk korrekt opbygning af kroppen.

  Læs mere

 • Catharina

  Catharina har de seneste 10 år levet af at undervise i Pilates. Hun underviser på alle niveauer og giver både holdtimer og enetimer samt underviser i virksomheder. Efter mange år med forskellige træningsformer (dans, løb, fitness mm) valgte Catharina at fordybe sig i Pilates-teknikken. Processen med at udvikle unik kropsbevidsthed, kernestyrke og smidighed, var så stor en glæde, at hun besluttede sig for at gøre Pilates til sin levevej.

  Læs mere

 • Edith Maria

  Edith Maria har stor erfaring som underviser, inden for både pilates, yoga og dans. Hun har sammenlagt undervist i over 8 år, mange forskellige målgrupper, og hver gang har det været ligeså fantastisk, udfordrende og livsbekræftende. Edith Maria har selv danset og modtaget undervisning, stort set hele hendes liv, og har desuden optrådt som danser i diverse forestillinger.

  Læs mere

 • Charlotte

  Charlottes timer starter altid med at bruge et par minutter på "at lande", hvorefter kroppen varmes roligt op før selve træningen begyndes. Under træningen lægges der vægt på at få hele kroppen arbejdet igennem med og uden redskaber. Afslutningsvis bruges tid på afspænding og let meditation. Charlottes mål for undervisningen er, at deltagerne får fra Pilateshouse med følelsen af ro i sindet og en skøn fornemmelse af at have brugt sin krop på en god måde, samt en stor lyst til at komme snart igen.

  Læs mere

 • Malene

  Malene er uddannet fysioterapeut og har mange års erfaring med genoptræning og holdtræning på et genoptræningscenter og i fitnesscentre. Hun har siden 2009 beskæftiget sig med motion, kost og undervisning på et sundhedscenter, og har således gennem de sidste 11 år undervist en bred vifte af målgrupper.

  Læs mere

 • René

  Uddannet Lægeexm. Fysiologisk Massør, & Hypnoterapeut.
  PIA/PID certificeret Aussie Pilates Instruktør 2007
  PIA/PID foam roller kursus 2007

  Læs mere

 • Anne Gitte

  Anne Gitte er certificeret Pilatesinstruktør fra Balanced Body University, og oprindeligt uddannet folkeskolelærer. Anne Gitte er en erfaren underviser og har arbejdet i 20 år som lærer med hovedfag i idræt og dansk, og sidenløbende undervist i pilates. For to år siden valgte hun at gøre pilates til hendes levevej, og har arbejdet professionelt med det lige siden.

  Læs mere