Vilkår

Covid-19
Vi følger selvfølgelig udenrigsministeriets rejsevejledning og skulle situationen mod forventning ændre sig og vi bliver nødt til at aflyse, returneres betalingen for selve retreatet.

Inkluderet I prisen:
5 overnatninger med fuld forplejning på den fantastiske ejendom på bjergsiden i tramuntana bjergene og 2-4 pilates lektioner fordelt på morgen og sen eftermiddag.

Vi skal spise frisk, sund og energifyldt vegetarmad, bestående af morgenmad, let frokost og aftensmad. På ankomstdagen vil der dog kun være te/kaffe og frugt, og så spiser vi en dejlig middag sammen om aftenen.

Vores morgen praksis vil have fokus på styrke og energi og om eftermiddagen vil vi dykke ned I fordybelse og restitution så vi er klar til endnu en dag med lækker træning.

På ankomst og afrejsedag vil der ikke være undervisning, men ved ankomst mulighed for at lande og nyde omgivelserne. Vi har huset fra kl. 15 på ankomstdagen og skal være ude igen på afrejsedagen kl. 12.

Ikke inkluderet I prisen:

Fly tur/retur:
I forbindelse med Covid-19 skal vi gøre opmærksom på, at Pilateshouse ikke står til ansvar for eventuelt aflyste fly eller andet i forbindelse med transport til og fra Danmark

Transport på mallorca:
Der er flere muligheder for transport til og fra lufthavnen. Typisk vil retreatdeltagerne finde sammen 4 stykker afhængig af biltype og leje en bil til opholdet. Vi har også den mulighed at skaffe en lufthavnstransport, afhængig af hvor mange der gerne vil bruge den mulighed. Vi koordinerer gerne. Og endelig er der også offentlige transportmidler.

Vi kan være behjælpelige med at skabe kontakt mellem jer hvis I vil dele en bil eller er interesseret i at vi arrangerer en fælles transport. Bare skriv til Katja@pilateshouse.dk

Vin kan købes, men afregnes separat.

Afbestillingspolitik:
– Depositum refunderes ikke i tilfælde af afbestilling!
– Afbestiller du mere end 2 måneder før retreat start(altså før den 22. Juli) vil din 2. + 3. rate blive refunderet, dvs. den indbetalte sum dog ikke depositum.
– Afbestiller du senere end 2 måneder før startdato vil vi gerne refundere dig, minus depositum, hvis vi er i stand til at sælge din plads til anden side. Hvis ikke, kan der ikke ydes refusion.
-Bookes opholdet efter den 23. Juli 2020 skal det fulde beløb indbetales på én gang.
– Orienter dig endelig med din rejseforsikring om regler ved aflysning af ophold

Rejseforsikring:
Opholdet afvikles på deltagernes eget ansvar dvs. sørg for at relevant rejseforsikring, blåt kort m.m er på plads inden afrejse.