Hotel Skansen retreat 2024

PILATES OG YIN RETREAT

HVORNÅR: Søndag d. 28. – tirsdag d. 30. april 2024
HVOR LÆNGE: Tre dage, 2 overnatninger
HVOR: Hotel Skansen, Båstad i Sverige
UNDERVISER: Katja
ARRANGØR: Pilateshouse

Pilateshouse prøver nu kræfter med et retreat tættere på København og lidt færre dage, i det spæde forår med godt selskab, masser af pilates og restorativ Yin, virkelig lækker mad, afslapning i et fantastisk spa og kolde gys i havet, hvis du er til det.

Vi tager til det eksklusive Spahotel Skansen, der ligger mindre end 2 timer fra København, og vi skal nyde deres fulde spapakke og indlede dagene med Pilates, og senere på dagen dykke ned i Yin yogaen og den mere stille og restorative træning, så alle kan være med, selv med 5 træningspas på 3 dage. Sidste dag slutter vi opholdet med en pilates-session på 1,5 time, så der er tid til gode stræk.

Hotel Skansen ligger ud til kysten, og vi har adgang til det smukke kallbadhuset – den fineste træbygning ude på vandet. På dag to har vi kallbadshuset 1 time om aftenen for os selv, og have en dejlig saunagus med pauser indlagt til at blive kølet af i havet. Derudover skal vi nyde den eksklusive spaafdeling med opvarmet rooftop infinity pool, udendørs jacuzzi og den klassiske spaafdeling med diverse bade og liggestole til afslapning.

RETREAT PRIS:
Transport til og fra Hotel Skansen, skal I selv sørge for. Men mon ikke vi kan finde nogen, der kører og gerne vil have en ekstra med for et bidrag til benzinen.
Pris pr. person i delt dobbeltværelse, træning, forplejning og spa: DKK. 5.600
Pris pr. person i enkeltværelse, Træning, forplejning og spa: DKK. 6.400

FORPLEJNING:
På ankomstdagen får vi frokost og senere spiser vi en 3-retters menu på restaurant Sand, som virkelig kræser om os, og serverer det bedste køkkenet kan byde på.
Dag 2 inkluderer morgenmad på hotellet, frokost og igen 3-retters menu på restaurant Sand.
Sidste dag har vi morgenmad på Hotellet.

PILATES OG YIN:
Alle kan være med, men vi vil gerne have, at du har prøvet at være i pilateshouse før og gerne hos Katja. Så skriv direkte til Katja på katja@pilateshouse.dk hvis du gerne vil med, men endnu ikke har prøvet pilates før, så får du et særskilt opstartskort med 5 gange til en reduceret pris. Yin baggrund er ikke nødvendig, da der er god tid til at rette i stillingerne.

UDSTYR:
Tag selv måtte med. Det øvrige udstyr medbringer Pilateshouse.

LIDT OM UNDERVISEREN
Katja har arbejdet fuld tid som pilatesinstruktør siden 2010 og er certificeret pilatesindtruktør i balanced body pilates og siden suppleret med diverse kurser indenfor specifikke områder som psoas, nakke/skuldre og Myofascia release, Franklin method m.m. Som en naturlig følge af en interesse for bindevæv og de sammenhænge, der er i kroppen, har hun fuldt op med en uddannelse i Yin yoga, som hun krydrer med nogle af de teknikker, hun har lært på Franklin method kursus. Tilgangen er ydmyg, og det er deltagerens krop, der bestemmer og slår tonen an. Katjas håb for turen er, at vi i fællesskab kan nærme os, hvad kroppen synes, er ideelt. Målet er ikke, at alle kan lave præcis det samme, men at du kan mærke, at du har arbejdet med din krop på en positiv måde.

DAG 1:
På ankomstdagen indleder vi med en kort velkomst kl. 10:15, pilatessession kl. 10:30 og derefter en frokost. Efterfølgende er der tid til at besøge spaen, mens vi venter på at vores værelser der er klar til indtjekning kl. 15.
Til aften skal vi nyde en 3-retters menu på restaurant Sand, og vi har derefter et stille restorativt træningspas, så I kan være klar til mandagens program. Efter træning er der fri leg, måske men måske en rigtig god nats søvn er velkommen der.

DAG 2:
For dem der har lyst, starter vi med et koldt dyp og derefter en lækker morgenmad på hotellet. Når I lige er kommet jer ovenpå det dejlige morgenbord, har vi en pilates-session og måske lidt tid til at udforske spaen før frokost. Efter frokost kan vi få lidt frisk luft med en gåtur eller tage i spaen afhængig af vejr, og hvad den enkelte har lyst til. Derefter lidt tidlig middag og så går vi i Kallbadhuset, som vi har for os selv fra kl. 19. Planen er herefter en yin-session, mens vi er varme og måske også lidt trætte.

DAG 3:
Sidste dag starter også med et kold dyp, for dem der har lyst, fulgt af lækker morgenmad på hotellet. VI forlader værelserne inden kl. 11 og går direkte til en 1,5 times pilates-session. Derefter slutter vi opholdet med lille opsamling og farvel, man kan derefter blive og nyde spaen lidt længere og ellers går turen hjem til København.